• Yoga is zweverig.

  Yoga is raar

  Je moet lening zijn om Yoga te doen.

  Yoga is alleen voor vrouwelijke mannen.

  Yoga is alleen voor vrouwen.

  (Je knikt nu vast hevig ja op bovenstaande punten)

   

  Maar ik ga je vertellen dat je het mis hebt. Bovenstaande punten zijn misvattingen over Yoga. En ik spreek uit eigen ervaring. Yoga heeft mijn leven positief veranderd. En het kan voor jou hetzelfde doen.

  Dus ga een een keer met je vrouw/vriendin/moeder/zusje of wie dan ook mee (of ga gewoon stiekem alleen), wees open-minded en laat je verassen door de positieve effecten van Yoga.

  Yoga kan door iedereen beoefend worden, ongeacht of je man of vrouw bent, welke leeftijd je hebt, hoe je je voelt, waar je vandaan komt of waar je in gelooft. In plaats van constant maar rond te rennen als een kip zonder kop zonder doel, creëer je met Yoga een stukje bewustzijn in je leven.

  Je krijgt betere reflectie op jezelf en de dingen waar je mee bezig bent. Wat je doelen zijn, de dingen die voor jou belangrijk zijn, de ervaringen die je wilt hebben, en de mensen die je in je leven wilt hebben.

  Er zijn geen redenen om Yoga NIET een keer te proberen

  Ik ben lieselot D’hooghe. Sinds 2010 reeds actief met yoga bezig. Sinds 2016 ben ik met Pure – L – Yoga gestart.
  Daar geef ik yogalessen voor kinderen en volwassen, in Zele.
  Nooit gedacht dat ik van Yoga zou houden, want vroeger vond je mij meestal op de atletiekpiste om sprintjes te trekken.

  Blessures en lichamelijke klachten dwongen mij om op zoek te gaan naar een beter evenwicht. Met yoga heb ik zachtheid gevonden en de liefde voor het bewust bewegen. Zelf ervaar ik meer verbinding vinden tussen mijn eigen hoofd en lichaam door yoga. Vaak staat dit mijlenver uit elkaar waardoor mensen afstevenen op een depressie, uitgeput geraken en geen energie meer vinden voor leuke dingen.
  Door yoga te doen vind ik verandering. Verandering in bepaalde inzichten, lichamelijke transformatie, kracht, vreugde, soepelheid en rust. 

  Yoga is voor mij een medium waar ik zelf mijn emotie en gevoel kan inleggen. Mijn doel is dan ook om kinderen en volwassenen, zoals u een beter bewustwording van hun lichaam te geven en te laten ontdekken hoe geweldig ons lichaam in elkaar zit.

  Mensen denken vaak dat yoga zweverig is, maar het doet net het omgekeerde! Het brengt je bij jezelf, het is aardend. En je wordt er fit van!

  De Pure L Yoga lessen voor volwassen zijn gebaseerd op Anusara yoga. In mijn lessen komen creativiteit, speelsheid en kracht aan bod. Dit gekoppeld aan een goeie ademhaling en een goeie uitlijning voor ieders lichaam. Yoga is voor iedereen. Yoga is geen competitie, je hoeft niet te presteren, enkel een glimlach en je matje! We overschrijden de grenzen van ons lichaam niet, maar dagen het wel uit.