• Ideaal moment om de hangmat uit te testen in deze losse lessen! Of wil je gewoon nog meer hangen, vliegen, zen en hangmat!!

  Door het unieke ontwerp van de hangmat kan je in alle richtingen bewegen, rekken en stretchen en je spieren versterken.

   De hangmat werkt perfect ondersteunend waardoor je de oefeningen vaak vlotter en gemakkelijker kan doen en waardoor onze rug minder wordt belast . In de ‘ondersteboven houding’ worden nek en rug ontlast en haal je letterlijk alle druk van je schouders. 5 minuten ondersteboven staat gelijk aan 3u slaap.

  Je energiepeil krijgt een ware boost. Samen met je ademhaling brengt de hangmat rust en ontspanning voor je lichaam en geest.

  Elke workshop heeft een ander thema 

  Prijs: 1,5u losse workshop: 22 euro

   

  Workshop: Yin voor lever - en galblaas

  Volgens de Chinese geneeskunde, is de lever verantwoordelijk voor de vloeiende stroom van emoties, Chi (levensenergie) en bloed.

  Deze doorstroom staat symbool voor het kunnen loslaten. Als je je snel geïrriteerd of boos voelt, dan kan dit te maken hebben met het feit dat je vast probeert te houden en controle probeert te hebben, in plaats van je over te geven aan ‘de stroom van het leven’.

  Er wordt gezegd dat de lever het meest heeft te lijden onder excessieve stress of emoties.

  De Galblaas wordt in het Oosten als een veel belangrijker orgaan gezien als in het westen. Volgens de Chinese geneeskunde faciliteert de galblaas de besluitvaardigheid, zelfbewustzijn en passie voor het leven. Daarnaast heeft de galblaas effect op onze pezen en.. dromen!

  Bij galstenen en andere klachten, komt het in het oosten weinig voor dat de galblaas verwijderd wordt. Ondanks dat dit in het westen wel een vrij gebruikelijke ingreep is, wordt men in Chinese geneeskunde behandeld met voedsel/detox voorschriften, acupunctuur en bewegingsvoorschriften.

  Datum: 

  Uur: 

   

  Workshop: Partneryoga in de hangmat

  Onder het motto “met 2 is leuker dan alleen” organiseert Pure L een sessie yoga met 2 in de hangmat. Breng een vriend, vriendin, collega, partner… mee, schrijf je samen in en kom vliegen!

  Prijs40€ per 2

  Datum: